Rekrutteringsydelser

Vores kvalitet er din succes

Vi er specialister i at skabe det rette match mellem kandidat, job og virksomhed, gennem en professionel og troværdig rekrutteringsproces. Vores passion og ekspertise ligger indenfor områderne fast ejendom, logistik og IT. Som kunde og kandidat betyder det, at når du er i dialog med os, taler du med en specialist med en dyb faglig indsigt i din branche. Vores team af konsulenter og researchere opererer derfor med en træfsikkerhed på 99%.

Vores rekrutteringsproces

​​

Læs mere her


​Search & Selection

Vi sætter en ære i at arbejde professionelt. Vi har udviklet en gennemarbejdet, systematisk og professionel rekrutteringsproces, som sikrer at vi finder den rette kandidat til stillingen.​ Vi sætter ærlighed og fortrolighed højt, både over for kunden og over for kandidaterne.

Vores ​rekrutteringsproces

Analyse

​En search proces begynder med et profilmøde, hvor vi afklarer virksomhedens behov, situation og værdier samt forventninger til kandidaternes kompetencer, egenskaber og baggrund. Grundet vores indgående branchekendskab, kan vi udfordre vores kunder på stillingens indhold, kandidatens baggrund samt kompetencer. Herved sikrer vi et godt og langtidsholdbart match mellem kunde og kandidat.

Vi baserer vores arbejde på en grundig og systematisk research forud for at screeningen starter. En grundig research er alfa og omega for, at vi identificerer de rette kandidater, således processen opleves professionelt af de kandidater vi kontakter.​

Søgestrategi

Vi foretager en grunding mapping af markedet samt field desk research.

Interview

Gennem vores systematiske rekrutteringsproces foretager vi en grundig vurdering af alle kandidater, hvilket betyder at kandidaterne vurderes af en business researcher, en konsulent samt ved personprofilering.

Test / Profilering

For at understøtte det optimale match, anvender vi forskellige psykometriske værktøjer til personanalyse. Denne del af processen udføres af vores certificerede konsulenter og følger gældende etiske retningslinjer.

Assessment og præsentation

Vi giver kunden et overblik over de bedste kandidater inden præsentationen. Præsentationen afvikles som assessment og kandidaterne får 48 timer til oplægget. Efter præsentationen indhentes referencer på de kandidater, som kunden ønsker at gå videre med, for at fuldende billedet af kandidaterne og give det bedst mulige, og velinformerede, billede af kandidaterne og derved bedste grundlag for at træffe den rigtige beslutning.

Indhentning af referencer

Vi indhenter altid min. 2 referencer på kandidaterne. 

Kontraktforhandling

Kontraktforhandlingen foregår mellem kunde og kandidat. Sideløbende med kontraktforhandlingen gennemfører vi en debriefing af kandidatfeltet.

Opfølgning

Vi følger altid op på processen 1, 3 og 6 måneder efter ansættelse med både kunde og kandidat. Det vil sige, at hvis kandidaten undtagelsesvis ikke lever op til de faglige kvalifikationskrav, som beskrevet i stillingsprofilen, er det op til os at finde en erstatning, uden ekstra omkostning for kunden.​

Amalie Search & Selection A/S


​Slotsmarken 18, 1. th., 2970 Hørsholm

Klik her for rutevejledning

Inge Lehmanns Gade 10, 5. sal, 8000 Aarhus C

Klik her for rutevejledning​

Kontakt os

Telefon: 33 34 30 30

E-mail: tr@ama​liesearch.dk

CVR: 27647324

searchdanmark_125

legeheltene_juniorheltesponsor_mail_2023