​​ESG

Mangler du ESG-kvalificerede medarbejdere, eller har du kompetencer inden for ESG?

Bliv en del af vores netværk for spændende ESG-relaterede muligheder.

Bæredygtighed er kernen i fremtidens byggeri

Den grønne omstilling har forankret sig i bygge- og ejendomsbranchen for at understøtte en bevægelse af private investeringer gennem bæredygtighedsrapporteringer.

ESG-rapporteringer udformes af virksomheder med afsæt i krav til den bæredygtige omstilling indenfor både miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige aspekter. Dette skaber en stadig stigende efterspørgsel af ledere og specialister med bæredygtighedskompetencer.

Vi har igennem 20 år opbygget et stort netværk og fulgt kompetenceudviklingen i branchen. Herigennem er vi specialiseret i at rekruttere ESG-kandidater på såvel ledelses- som specialeniveau.

Kandidater lægger deres CV i vores database – ligesom vi løbende er i kontakt med kandidaterne omkring stillinger og udviklingsmuligheder.

Amalie Search & Selection A/S kan derfor hjælpe din virksomhed med at finde de bedst kvalificerede ESG-profiler, til at styrke din virksomhed nu og i fremtiden.​

​​​Kan du din ESG?

Environment relateres til virksomhedens klima- og miljømæssige hensyn i dens omverden herunder: genanvendelige byggematerialer, øget fokus på fossilfrie byggerier, krav til ydelser og produkters maksimale udledninger af drivhusgasser, håndtering af affaldsproduktion, forvaltning af naturressourcer og virksomhedens overordnede modstandsdygtighed over for fysiske klimarisici. I den forbindelse er Svanemærket byggerier, DGNB og tilsvarende certificeringer blevet centrale i byggebranchen.

Social forbindes med virksomhedens evne til at inddrage samfundsmæssige hensyn. Herunder blandt andet ansvaret for at drive en forsvarlig og etisk værdikæde, samt virksomhedens relationer til interne og eksterne interessenter og virksomhedens generelle valg af investeringer.

Governance henviser til virksomheders evne til at bruge nøjagtige og gennemsigtige regnskabsmetoder. Herudover er evnen til at undgå interessekonflikter i valget af bestyrelsesmedlemmer og evnen til at fordele rettigheder og ansvar på tværs af forskellige interessentgrupper til formål for positiv samfundspåvirkning og risikoreduktion.

Environmental

Udgiver en CO2- eller bæredygtighedsrapport

Begrænser skadelige forurenende stoffer og kemikalier

Reducerer spild​

Social

Driver en etisk forsyningskæde

Støtter menneskerettigheder

Betaler fair løn

Governance

​Mangfoldighed i bestyrelsen

Håndtering af risikostyring, hvidvaskning og forretningsetik.

En anden end den administrerende direktør er formand for bestyrelsen

Amalie Search & Selection A/S


​Slotsmarken 18, 1. th., 2970 Hørsholm

Klik her for rutevejledning

Inge Lehmanns Gade 10, 5. sal, 8000 Aarhus C

Klik her for rutevejledning​

Kontakt os

Telefon: 33 34 30 30

E-mail: tr@ama​liesearch.dk

CVR: 27647324

searchdanmark_125

legeheltene_juniorheltesponsor_mail_2023