KONTAKT OS PÅ

33 34 30 30

eller tr@amaliesearch.dk

​Team

Konsulenter​

​Torben RønsoV

tr@amaliesearch.dk

Ring 51 28 26 28

Torben Rønsov stiftede Amalie Search & Selection ApS i 2004. Professionelt har han en baggrund fra et af Danmarks førende konsulent- og revisionshuse samt en af verdens største sikkerhedsudbydere.

Torben Rønsov har siden 2000 opbygget et indgående kendskab og et stort professionelt netværk inden for ejendoms-, entreprenør-, rådgivnings- og developerbranchen. Torben Rønsov har desuden stor erfaring med områderne økonomi, controlling, regnskab samt human ressource.

Torben Rønsov har en teoretisk og praktisk baggrund som linieofficer fra Forsvaret.​

​Michael Wallin

mw@amaliesearch.dk

Ring 42 72 39 42

Michael Wallin har en forretningsbaseret erfaring fra ledelse på flere niveauer i forsvaret og sundhedsvæsenet, hvor hans interesse og fokus gennem 30 år har været helhedsledelse, rådgivning og organisationsudvikling.

Michael Wallin har gennem årene opbygget et indgående kendskab og et stort professionelt netværk inden for logistik-, transport-, service-, ejendoms-, sundheds- og rådgivningsbranchen. Michael Wallin har desuden stor erfaring med områderne økonomi, teknologi, human ressource, rekruttering, uddannelse, forskning og partnerskabsløsninger.

Michael Wallin har en teoretisk baggrund som Master fra Forsvarsakademiet.

Projektledere / Researchere

​Anne Helmerstuen

ah@amaliesearch.dk

Ring 22 71 21 25

Anne Helmerstuen har en solid erfaring i at arbejde med mennesker, herunder inden for service- og rejsebranchen, HR, teambuilding, undervisning og rekruttering. 

Anne har arbejdet som Researcher / Projektleder hos Amalie Search & Selection fra 2007- 2008 og igen fra 2012 og frem til i dag.

Anne kommer oprindeligt fra Norge og har en baggrund fra både skandinaviske og udenlandske virksomheder inden for bl.a. FMCG og konsulentvirksomheder.
Anne har en teoretisk baggrund inden for HR og coaching.

​Christina Gam

cig@amaliesearch.dk

Ring 22 88 50 13

Christina Gam har en marketing- og kommunikationsbaggrund med en Master i International Business Communication fra Aarhus Universitet BSS.


Christina har tidligere arbejdet med marketing og ekstern kommunikation, først hos Dansk Supermarked og sidenhen hos en mellemstor møbelvirksomhed i London. 

Inden Christina kom til Amalie Search & Selection som Business Researcher / Projektleder i december 2017, arbejdede hun med intern rekruttering og HR hos et konsulenthus i London, hvor hun har været bosat fra 2015 – 2017.

Rasmus Würtz

rw@amaliesearch.dk

Ring 20 90 87 88

Rasmus Würtz har en erhvervsøkonomi- og psykologibaggrund med en Bachelor i HA (psyk.) fra Copenhagen Business School.

Rasmus har erfaring i at arbejde med mennesker, herunder inden for forsikringsbranchen, undervisning og rekruttering.


Inden Rasmus kom til Amalie Search & Selection som Business Researcher / Projektleder i november 2018, arbejdede han som Telemarketing Coach hos et større dansk forsikringsselskab og sidenhen med rekruttering hos et andet konsulenthus i Hørsholm.

Firma

Amalie Search & Selection ApS

CVR: 27647324

Kontakt

Telefon: 33 34 30 30

E-mail: tr@amaliesearch.dk