KONTAKT OS PÅ

33 34 30 30

eller tr@amaliesearch.dk

​Om os

​Amalie Search & Selection er et anerkendt og respekteret konsulenthus med speciale i rekruttering af ledere og specialister. 

Derudover yder vi konsulentstøtte og uddannelse inden for ledelses- og organisationsudvikling.

Vi er medlem af brancheforeningen Search Danmark og er en troværdig samarbejdspartner for vores kunder og I alt vi gør, har vi altid tre ting for øje:

  • Passion – vi gør vores arbejde med sjæl og hjerte
  • Troværdighed – det vi siger, er det vi gør
  • Professionalisme – etik, kvalitet og de rette kompetencer

Amalie Search & Selection har siden 2004 løst opgaver i den private og offentlige sektor med speciale inden for fast ejendom (projektudvikling, byggeri, facility management og logistik).

Vores team af konsulenter og researchere opererer med en træfsikkerhed på 99%. 

Denne succes skyldes flere ting:

Mange års erfaring i rekrutteringsbranchen har resulteret i et stort professionelt netværk bestående af større og mindre virksomheder samt validerede kandidater. 

Vores netværk bygger på nationale og internationale samarbejdspartnere og udbyggede branchenetværk.

Vores konsulenter har opbygget et indgående kendskab, og stor viden om, hvilke faglige og personlige kompetencer der er påkrævet i stillingerne inden for de brancher vi løser opgaver i.

Som kunde og kandidat betyder det, at når du er i dialog med os, taler du med en specialist med en dyb faglig indsigt i din branche.​​

Forretningsetik

Vores forretningsetik overfor kunderne er, at vi ikke headhunter medarbejdere fra forretningsenheder, hvor vi indenfor det sidste år har løst opgaver. Hvis en medarbejder fra kundens virksomhed søger en annonceret stilling, vil vi behandle vedkommende på lige fod med andre ansøgere til stillingen.

Firma

Amalie Search & Selection ApS

CVR: 27647324

Kontakt

Telefon: 33 34 30 30

E-mail: tr@amaliesearch.dk