Du kan nemt oprette dig i vores database og blive en del af vores store netværk af branchefolk​

Opret dig her​

​Vi samarbejder med førende og anerkendte virksomheder i ejendoms-, bygge- og IT branchen, der ofte udbyder spændende stillinger. ​Størstedelen af vores kunder ønsker deres sager udarbejdet i fortrolighed, hvorfor disse ikke er her. 

Bliv i stedet en del af vores database og få mulighed for at blive gjort opmærksom på jobmulighederne derigennem.​

Projektudviklingschef søges til Refshaleøens Ejendomsselskab A/S

Vær med til at videreudvikle og transformere det tidligere værftsområde på Refshaleøen.

Som projektudviklingschef ved Refshaleøens Ejendomsselskab (RE) får du mulighed for at sætte dit præg på et spændende byudviklingsprojekt, når Refshaleøens mange kvaliteter skal tages med ind i den blivende by.

Selskabet

RE ejer og driver arealer og bygninger fra B&W’s værft på Refshaleøen i Københavns Østhavn. Refshaleøen udgør det største tilbageværende historiske område til byudvikling i Københavns Havn og er ejet af Sampension, PKA, PenSam og PFA i forening. I sin helhed rummer øen 115 hektarer, hvoraf RE ejer de 52 (ca. 45 procent).

Selskabet huser i dag cirka 200 lejere i form af mange små og enkelte mellemstore virksomheder, foreninger og selvstændige. Deres aktiviteter breder sig over adskillige restauranter og street food, fødevareproduktion, øvelokaler, spillesteder, håndværk, kunsthal, sport, teater, festivaler og en række andre kreative fag.

Under indtryk af udviklingen omkring Lynetteholm har Københavns Kommunes økonomiudvalg i december 2021 taget en ny tentativ tidsplan til efterretning, som opererer med en første byggeretsgivende lokalplan på Refshaleøen så tidligt som 2025/2026. I samme tidsplan påregnes Refshaleøen fremrykket i den kommende kommuneplanstrategi og kommuneplan 2023-2024, ligesom der nu officielt også regnes med borgerdialog og helhedsplan for Refshaleøen – ligeledes i 2023 og 2024.

RE vil indgå i et tæt samarbejde med By & Havn for at sikre det bedst mulige plangrundlag for byudviklingen, og selskabet har det som et centralt ønske at skabe den gode overgang fra midlertidighed til blivende by, hvorfor videreudviklingen skal tage afsæt i stedets kontekst og kvaliteter.

Om jobbet

Som projektudviklingschef får du ansvar for at bistå projektet med videreudviklingen af området, Refshaleøen, der pt. befinder sig i den indledende fase.

Projektudviklingschefen skal deltage i arbejdet med byudviklingsprojektet fra start til realisering og blandt andet bidrage med kommerciel vinkling, således at projektet bliver til en attraktiv businesscase.

De primære arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte at:

·​ Indtage en nøglerolle i opbygning af projektets businesscase samt i udarbejdelse af projektets forretningsplan.

·​ Deltage i arbejdet vedrørende byplanlægning og byudvikling, herunder bistå udviklingsdirektøren.

·​ Forestå møder med relevante myndigheder, herunder i særlig grad med Københavns Kommune.

·​ Udarbejde budget for egne projekter og løbende opfølgning (i realiseringsfasen).

·​ Koordinere med den/de byggeansvarlige i forhold til fremdrift, herunder tid, økonomi og kvalitet (i realiseringsfasen).

Den kommende projektudviklingschef

Du har en relevant faglig uddannelse, f.eks. Cand. Polit., Cand. Jur., Cand. Merc., ingeniør, HD eller lignende. Relevant erfaring vægtes højest.

·​ Du har gennemført projekter fra A-Z og gerne større byudviklingsprojekter.

· ​Du har derfor et indgående kendskab til de forskellige faser indenfor opførsel af boliger og/eller erhverv.

· ​Det er essentielt, at du er hjemmevant i projekt- og projektudviklingsøkonomi og har stærke kompetencer i et regneark.

·​ Du kan dokumentere en solid økonomisk og kommerciel forståelse og har desuden politisk tæft og kan kommunikere på samtlige politiske niveauer.

·​ Som person er du god kommunikativt samt en teamspiller, som også kan agere på egen hånd. Du er vedholdende og formår at eksekvere og føre projekter i mål.

RE som arbejdsplads

RE er en spændende og visionær virksomhed i hastig udvikling med god atmosfære og smukke kontorfaciliteter med udsigt til Københavns Havn.

Selskabet har i dag 12 medarbejdere, der varetager opgaver indenfor udvikling, økonomi, byliv, udlejning, ejendomsdrift, kommunikation og administration, og du vil som projektudviklingschef blive en del af et lille dynamisk team med udviklingsdirektøren, der samtidig vil være din nærmeste overordnede. Du vil opleve et tæt kollegialt fællesskab og samarbejde i et arbejdsmiljø, der er præget af ordentlighed, tillid og omhyggelighed.

Dine løn og ansættelsesvilkår vil blive forhandlet individuelt i forhold til de stillede krav og kvalifikationer.

Er du interesseret i jobbet?

Amalie Search & Selection A/S håndterer rekrutteringen på vegne af RE. Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Frederik Emil Andersen på fa@amaliesearch.dk eller tlf. +45 22 46 46 56. Alle henvendelser behandles fortroligt.

AMALIE SEARCH & SELECTION A/S

Slotsmarken 18, 1. th., 2970 Hørsholm

Klik her for rutevejledning

Inge Lehmanns Gade 10, 5. sal, 8000 Aarhus C

Klik her for rutevejledning​

Kontakt os

Telefon: 33 34 30 30

E-mail: tr@amaliesearch.dk

​CVR: 27647324

searchdanmark_125​​